Jazzkerhon oma t-paita ja huppari !

Nyt voit hankkia korkealaatuisen ja vastuullisesti valmistetun Jazzkerho -76 t-paidan ja hupparin konsertin yhteydessä tai tästä tilaamalla.

T-paitaa on saatavilla miesten mallia S-2XL ja naisten mallia S-XL. Väri on musta ja painatus etupuolella.

T-paidan hinta 25 €/kpl

Hupparia saatavana kokoa S-2XL, sama malli miehille ja naisille. Väri on musta ja painatuksen osalta vaihtoehtoja kaksi, A ja B.
Huppari A:ssa on iso logo selkäpuolella ja huppari B:ssä pieni logo etupuolella.

Hupparin hinta 60 €/kpl

"valmistukseen käytetty 100% kierrätettyjä tekstiilejä"

Pure Waste on suomalainen tekstiiliyritys, joka on erikoistunut ekologisesti valmistettuihin lankoihin, kankaisiin sekä valmiiksi tehtyihin tuotteisiin. Kaikki Pure Waste tuotteet on valmistettu kangasteollisuuden ylijäämäkankaista, jotka muuten menisivät roskiin tai poltettaisiin. Pure Wasten inspiraatio on peräisin pohjoismaisesta kierrätysideologiasta sekä puhtaasta luonnosta. Pure Wasten 100 % kierrätetystä materiaaleista valmistettu t-paita on säästänyt arvokkaan planeettamme vettä 2700 litraa. 

T-paidan ja hupparin voit hankkia Jazzkerhon konserttien yhteydessä tai tilaamalla tästä (toimituskuluilla 7€/tilaus lisättynä).

Täytä yhteystietosi, kirjoita viesti osioon: oma nimesi ja osoitteesi, paitojen/hupparien koko, mies/nainen, kpl määrä ja lähetä viesti.
Maksa sen jälkeen tuotteiden hinta toimituskuluilla 7€/tilaus lisättynä Jazzkerho -76 tilille Joensuun seudun OP FI06 5770 0520 1088 84.
Muista merkitä nimesi ja paitojen määrä myös pankkimaksun viestiin. Mikäli noudat maksetut tuotteet konsertin yhteydessä niin maksathan ne tätä kautta viimeistään pari päivää ennen konserttia mahdollisten pankkiviiveiden takia. Konserttiin tullessasi voit lunastaa tuotteet maksukuittia vastaan.

Tilaa t-paitoja ja huppareita