Koli Jazz - la 20.1.2024

lauantai 20.01.2024 KOLIN KIRKKO - klo 14 HOTELLI KOLI Kaski Bar ja Ravintola Grill it! klo - 17-23.30
T_PLACEHOLDER_IMAGE
20.01.2024 14:00 - 20.01.2024 23:30
Hotelli Koli, Ylä-kolintie 39, Koli

Perinteiset Koli Jazz-iltamat ovat Grill It! Kolin ja Joensuun Jazzkerho -76 ry:n yhteistyössä järjestämä musikaalinen viikonloppu Kolin kansallismaisemissa. Kolin huippu on erinomainen estradi Suomen parhaille muusikoille. Jazzin sävelet luovat lämmintä tunnelmaa tammikuisen talvimaiseman keskelle.

Lauantai 20.1.
 

KOLIN KIRKKO

Klo 14  Emma Salokoski & Jarmo Saari Duo

Laulaja Emma Salokoski ja kitaristi Jarmo Saari ovat jo vuosia yhdessä kolunneet klubien ja festivaalien lavoja ympäri Suomen.  Nyt vihdoin on KoliJazzin vuoro - hienoa. 

Meille kaikille tuttu ja rakastettu eturivin laulajiin kuuluva Emma Salokoski on pitkällä musiikkiurallaan tehnyt laajasti töitä erilaisin kokoonpanoin, julkaissut lukuisia albumeja ja esiintynyt niin sinfoniaorkesterien solistina kuin rockfestivaalien päälavoillakin. 

Jarmo Saari on yksi sukupolvensa omaleimaisimpia kitaristeja. Hänet tunnetaan konsertteihin, elokuviin, televisioon, koreografioihin, teatteriin ja levyille luomastaan visuaalisesta sävellystyylistä sekä kitaralla, ihmisäänellä ja erilaisilla harvinaisemmilla instrumenteilla luoduista monikerroksellisista kollaaseista.

Nyt tämä duo esiintyy tunnelmallisessa Kolin kirkossa lauantaina 20.1.2023 14:00 osana Koli Jazz -tapahtumaa. Konsertin järjestää Jazzkerho-76 perinteisesti Lieksan kaupungin tukemana. 

 

Liput 25€ | jäsenet 20€ | nuoret ja opiskelijat 5€
Ennakkomyynti: Valokuvaaja Salla Seeslahti, Kirkkokatu 21 (ent. KK-KUVA) tai jazzkerho-76.fi
ja ovelta tuntia ennen konserttia

Illan juontajana toimii legendaarinen DJ. Bunuel !

Bunuel on yksi sukupolvensa vahvimpia dj-hahmoja. Hän on keikoillaan ja radiolähetyksisssään toiminut uranuurtajana jakaen urbaanin rytmimusan monipuolista ilosanomaa jo 1970-luvulta lähtien ja näin ollut merkittävässä roolissa kasvattamassa seuraavien sukupolvien musamakua. Tämäntyylisellä pohjatyöllä on varmasti ollut vaikutusta siihen että esim. Flow festivaalin ja Radio Helsingin kaltaisia ilmiöitä on päässyt syntymään”. Timo Lassy

 

HOTELLI KOLI, Kaski Bar

klo 17  Veila

Veila on joensuulainen – samalla maailman ensimmäinen – yhteiskanteleyhtye, joka tekee uudenlaisia sovituksia popmaailman kappaleista.

Veilan esiintyminen on intensiivistä hetken vangitsemista ja herkkää läsnäoloa yhteisen instrumentin äärellä. Yhtyeen musisoinnissa korostuu jäsenten luova lahjakkuus sekä pyrkimys ainutlaatuisten musiikkikokemusten tuottamiseen yhdessä tekemällä.

Tule nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmoinnista. Yleisönsä lumoava Veila versioi isoja kappaleita kotoa ja maailmalta. Nyt Koli Jazzia varten ohjelmistoon on sovitettu uusia groovaavia helmiä jazzin ja soulin maailmasta.

Veila on yhtä kuin:
Siiri Ahtola
Joel Kenakkala
Lumi Ollila
Tiia Turunen

 

HOTELLI KOLI, Ravintola Grill it!

klo 19.00  Harri Kuusijärvi & Jori Huhtala & Mika Kallio

Harri Kuusijärvi kirjoittaa: ”Uusi bändi! Vihdoinkin! Tämä kolmikko on pyörinyt mielessäni jo pitkään. Olen haaveillut elektroakustisen soittimeni yhdistämisestä akustiseen jazz-rytmiosioon jo jonkin aikaa. Minulla oli onnea kun sain bändiin nämä mahtavat muusikot, basisti Jori Huhtala ja rumpali Mika Kallio. En malta enää odottaa!”

Hyvä Harri, emme mekään.

 

klo 20.30  Joonatan Rautio Fynk

Joonatan Raution uutukainen kokoonpano, Fynk, soittaa melodista ja mukaansatempaavaa jazz funkia, jossa urbaanit sävyt yhdistyvät tanssillisiin afro-vaikutteisiin rytmeihin. Joonatan Rautio (1973) on yksi maamme arvostetuimpia saksofonisteja. Hänet tunnetaan monipuolisena, jazzperinteeseen syvästi juurtuneena saksofonistivirtuoosina.

Joonatan Rautio: saksofoni
Kari Setälä: kosketinsoittimet
Juho Kivivuori: basso
Sami Koskela: rummut
Johannes Granroth: kitara

 

klo 22.00  Maja Mannila Trio

KoliJazz 2024 tapahtuman kruunaa lauantai-iltana Maja Mannila. Hän on vaikuttava nuori laulaja, pianisti ja säveltäjä. Yhtyeensä kanssa hän esittää omia, englanninkielisiä kappaleitaan, jotka ovat tyyliltään sekoitus r'n'b-tä, soulia, jazzia ja gospelia.
Peela-yhtyeestä joensuulaisille tuttu Mannila painottaa vapauden ja hauskanpidon olevan tärkeää musiikin luomisessa ja soittamisessa.

 

Jaa tapahtuma

Järjestäjä

Jazzkerho -76, Joensuu
Grill it! Koli

Hintatiedot

Hotelli Kolin iltakonserttien lippujen hinta on 26 €, kahden illan yhteislippu 46 €, hinta S-etukortilla 40 €. Tapahtuma on varattavissa raflaamo.fi kautta.

Kolin kirkkokonsertin liput 25€, jäsenet 20€, nuoret ja opiskelijat 5€. Liput ennakkoon Valokuvaaja Salla Seeslahti, Kirkkokatu 21 (ent. KK-KUVA) tai jazzkerho-76.fi
ja ovelta tuntia ennen konserttia.

Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtuma on esteetön.

Koli Jazz perjantai 19.01.

lue lisää