Iro Haarla Electric Ensemble / Joensuu Big Band

Joensuun konservatorio konserttisali sunnuntai 29.05.2022 - klo 15 alkaen
T_PLACEHOLDER_IMAGE
29.05.2022 15:00 - 29.05.2022 18:00
Joensuun konservatorio, Yliopistonkatu 4, Joensuu

Kaksi konserttia yhden hinnalla!

Iro Haarla Electric Ensemble ja Joensuu Big Band  klo 15

Iro Haarla Electric Ensemble kutoo mieleenpainuvien melodioiden ympärille värikkään ja syvän sointimaailman, jossa kohtaavat mustan musiikin/rockin rytmiikka, akustiset soittimet sekä analogisten syntetisaattorien ja sähkökitaran luoma uljas avaruudellisuus. Iro Haarla on tehnyt pitkän uran yhtenä omaperäisimmistä luovista voimista modernissa skandinaavisessa jazzissa, johon kuuluu niin yhteistyö edesmenneen elämänkumppani Edward Vesalan kanssa kuin laaja repertuaari omia innovatiivisia soololevytyksiä.

What Will We Leave Behind -levylle Haarla on valinnut muusikot, joiden soitto on väkevää ja ilmaisuvoimaista. Rytmiikan perustan on rakennettu basisti Ulf Krokforsin sekä rumpali/perkussionisti Aniida Vesalan toimivan dynamiikan varaan. Sami Sippolan riipaisevan tenorisaksofonin sointi sekä rock-legenda Jukka Orman mielikuvitusrikas soitto sekä kyky heittäytyä uusiin sfääreihin, kruunaavat Krokforsin ja Haarlan tuottaman kokonaisuuden.

What Will We Leave Behind -levy on kunnianosoitus luonnolle, yhteiselle planeetallemme ja yhteiselle kodillemme. Albumi on osittain myös hätähuuto katoavien alueiden puolesta, toisaalta ympäröivä luonto kaikkine ilmiöineen on aina ollut Haarlalle ehtymätön inspiraation lähde.

Iro Haarla - sovitukset, harppu, piano, kosketinsoittimet
Jukka Orma - kitarat
Ulf Krokfors - kontrabasso
Aniida Vesala - rummut
Sami Sippola - tenorisaksofoni

Joensuu Big Band   n. klo 16.30

Joensuu Big Band palaa yhdessä Jazzkerho -76 kanssa perinteisen Big Band musiikin äärelle. Konsertissa kuullaan mm. Count Basien, Thad Jonesin ja Ella Fitzgeraldin musiikkia.

 

Jaa tapahtuma

Järjestäjä

Jazzkerho -76, Joensuu ry

Hintatiedot

Liput 25 €
Jäsenet 20 €
Nuoret 5 €

Liput ennakkoon: KK-KUVA, Kirkkokatu 21

Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtuma on esteetön.
Tapahtuma on ikärajaton.

Kuvat

Videot