La Tierra Blanca Live!

Näyttämö! Koskikatu 8 keskiviikko 28.02.2024 - klo 19
Kuva tulossa
28.02.2024 19:00 - 28.02.2024 21:00
Näyttämö!, Koskikatu 8, Joensuu

LA TIERRA BLANCA LIVE!

Anna Murtola: La Tierra Blanca

Maailman pohjoisimman flamencolaulajan, Anna Murtolan uusi projekti ”La Tierra Blanca” on maailmanluokan flamencomusiikkia pohjoisesta Suomesta. Alkuvuodesta 2023 julkaistu La Tierra Blanca -albumi on Murtolan toinen soololevy ja sen julkaisun yhteydessä nähdään äänitaidetta, suomenkielistä runoutta ja flamencomusiikkia yhdistävä valovoimainen julkaisukonsertti. Albumi on kerännyt runsaasti positiivisia arvioita kansainvälisesti ja elokuussa 2023 se valittiin mm. Saksan levykriitikoiden vuoden albumi -ehdokkaaksi.

La Tierra Blanca (suom. Valkoinen maa) on espanjalaisen flamencoperinteen ja laulajan omien pohjoisten juurien välinen liitto. Oulusta lähtöisin olevan Murtolan musiikin sanoitukset ja teemat ammentavat pohjoisesta luonnon- ja mielenmaisemasta, henkilökohtaisista kokemuksista sekä menneisyyden tarinoista. Osin myös suomalaisesta kansanperinteestä.

Konsertissa äänitaiteilja Paavo Impiön luonnonäänten ja synteettisten äänimaisemien kollaasit kohtaavat ihmisäänen herkkyyden ja aseistariisuvan voiman. Koskettavat sävellykset ja sanoitukset yhdistyvät pohjoismaisen flamencon huippumuusikoista koostuvan kokoonpanon tinkimättömään musiikilliseen osaamiseen.
 

Laulu: Anna Murtola
Kitara: Joonas Widenius

Perkussiot: Ricardo Padilla
Viulu: Lotta-Maria Heiskanen

Äänitaide: Paavo Impiö

 

 

Jaa tapahtuma

Järjestäjä

Järjestäjä: Jazzkerho -76, Joensuu 
Kulttuurikimara

Hintatiedot

Pääsylippujen hinta 25 €
Jazzkerho -76 jäsenet 20 €
Opiskelijat / Nuoret 5 €

Lippujen ennakkomyynti: Valokuvaaja Salla Seeslahti, Kirkkokatu 21 (ent. KK-KUVA), ma-pe 9-17 tai jazzkerho-76.fi

Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtuma on esteetön.
Tapahtuma on ikärajaton.

Videot