Muistojen Bulevardi

Carelia-sali keskiviikko 16.08.2023 - klo 19
T_PLACEHOLDER_IMAGE
16.08.2023 19:00 - 16.08.2023 21:00
Carelia-sali, Yliopistokatu 4, Joensuu

UMO JAZZ ORCHESTRA HELSINKI, AILI IKONEN & SAMI PITKÄMÖ

Unohtumaton kesän huipennus ! "Muistojen Bulevardi" -konsertti 16.8.23 Carelia-salissa

Rakastetuimmat klassikot, ikivihreät iskelmät ja viihdemusiikin helmet Frank Sinatrasta Laila Kinnuseen ja Ella Fitzgeraldista Olavi Virtaan vievät nostalgiselle aikamatkalle vuosikymmenten taakse. Illan musiikiksi on valittu parhaita paloja Yle Radio 1:n suosituimmasta musiikkiohjelmasta Muistojen bulevardi. Orkesteriksi saapuu UMO Helsinki Jazz Orchestra, solisteinaan jazzin ja viihteen kirkkaimmat tähdet Aili Ikonen ja Sami Pitkämö johtajanaan Ed Partyka.

Aili Ikonen (s. 1982) on yksi Suomen valovoimaisimmista  jazzlaulajista. Hän vaikuttaa oman soolouransa lisäksi myös lauluyhtye Rajattomassa. Häntä on kuultu UMOn lisäksi lukuisten orkesterien kuten Radion Sinfoniaorkesterin, Turun Filharmonisen Orkesterin, Norrbotten Big Bandin, Tampere Filharmonian ja Dallapén solistina. Aili Ikosen kuulasta ääntä on verrattu niin Laila Kinnuseen kuin Ella Fitzgeraldiin. Hän on julkaissut kolme sooloalbumia sekä useita eri yhtyeiden kanssa tehtyjä levyjä. Laulamisen lisäksi Ikonen on kuulijaa puhutteleva säveltäjä, joka myös sanoittaa omaa musiikkiaan.

Sami Pitkämö (s. 1973) on monilahjakkuus, joka tunnetaan erityisen taidokkaana laulujana ja tulkitsijana, mutta myös TV-kapellimestarina, säveltäjänä, sovittajana ja äänilevyjen tuottajana. Hänen laajassa reprtuaarissaan versioituu kauniisti niin amerikkalainen kuin suomalainen laulukirjallisuus. Frank Sinatra -tulkkina hän on ylivoimaisin. Sami Pitkämön oma orkesteri on toiminut mm. Tanssii tähtien kanssa -ohjelman yhtyeenä kaikki sen tuotantokaudet. Suvereenin osaajan tuotannosta löytyy myös yhteinen albumi Lauluja rakkaudesta ja vähän muustakin UMOn kanssa.

Jaa tapahtuma

Järjestäjä

Jazzkerho -76, Joensuu ry

Hintatiedot

Liput 35 €
Nuoret 15 €

Liput ennakkoon: Tiketti.fi

Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtuma on esteetön.
Tapahtuma on ikärajaton.

Kuvat

Videot