KutiMangoes

perjantai 24.01.2020 klo 20
Kerubi

http://jazzkerho-76.fi/wp/wp-content/uploads/The_KutiMangoes_Manuel_Weber-wpcf_548x417.jpg

KutiMangoes

Vuonna 2012 Gustav Rasmussenin ja Michael Blicherin perustama KutiMangoes yhdistää länsimaisen jazz-perinteen ja Länsi-Afrikkkalaisen musiikkiperinteen ja pyrkii näin luomaan uutta globaalia musiikki-ilmaisua.

”Emme pyri olemaan musiikin antropologeja, vaan luomaan musiikkia yhdessä – jakaa musiikkia ja yhdistää ihmisiä musiikin kautta. Tämä on syy siihen, miksi rakastuimme afrikkalaisen musiikin perinteeseen, joka yhdistää kehon, sydämen ja korvat ja joka yhdistää kaikki osallistujat.”

Yhtye on julkaissut kaksi palkittua albumia ”Afro-Fire” (2014) ja ”Made in Africa” (2016). 13.9.2019 yhtye julkaisee uuden albuminsa, jonka musiikkia pääsemme kuulemaan tuoreeltaan Joensuussa. Tyylillisesti KatoMangoesin afro-jazz-fuusiossa voi kuulla vaikutteita sekä Fela Kutilta että Charles Mingusilta.

KutiMangoes on kiertänyt ympäri maailmaa, mukaan lukien: Reeperbahn Festival (DE), Jarasum Int. Jazz-festivaali (S. Korea), Jazz Sous Les Pommiers (F), Kööpenhaminan jazz-festivaali (DK), Jazz à Ouaga (BF), OCT-Loft -festivaali (C), Katowice JazzArt (P), Reykjavik Jazz-festivaali (I) , Jazzy Koun Ben (Mali), Funkhaus Europa Silvesterparty (DE), Roskilde Festival (DK), WOMEX ym.

KutiMangoes_Homepage

KutiMangoes @jazzkerho-76
Pe 24.1.2020 klo 20 Huom. aika! Kerubi
Jazzkerho-76 Twitterissä
Jazzkerho-76 Facebookissa